Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/marha-etkek/130-konyakos-marhasuelt.html

Konyakos marhasült

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Keresés
    Címlap Húsételek Receptek marhahúsból Konyakos marhasült

    A legfontosabb, hogy a hús mindig friss legyen, mert a kellemetlen szagú, elszíneződött, állott húsból nem lehet ételt készíteni.Ha húst teljesen át akarjuk sütni, akkor előzőleg alaposan puhítsuk meg, de a hússzeleteket ne verjük vékonyra, mert sütéskor elvesztik dús levüket, szárazak lesznek.

     

     

     

    Hozzávalók:

    80 dkg marhacomb,
    3 gerezd fokhagyma,
    2 evőkanál mustár,
    fél dl olaj,
    1 dl konyak,
    őrölt bors,


    Kenjük be a marhacombot sóval, borssal, zúzott fokhagymával és mustárral, majd forró olajban süssük meg mindkét oldalát. Ezután tegyük tepsibe, öntsük rá a konyakot, 2,5 deci vizet, majd alufóliával letakarva, 200 °C-os sütőben pároljuk puhára. Amikor elkészült, fólia nélkül süssük pirosra.