Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/sertes-etkek.html

Sertéshúsból készülő ételek receptjei

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Készítettél már valaha krumplinudlit? Itt az ideje, hogy kipróbáld! A kattintás után megtudhatod, hogyan készítsd! http://t.co/LCjnb9tiCY

Manna bőrápoló recept Az én magnéziumos fürdőm ekcéma ellen Az egyik leghatékonyabb ekcéma (és más... http://t.co/NFkMJaIDrL

Túrós zöldséges torta: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/oZQDG97KgO

Bélszín lángos...:)) Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó... http://t.co/cFWcXSDdrv

Igazi kedire való finomság, igaz? :D Klikk ide: http://t.co/cdtWRKcMIU #recept #receptek #apróséf http://t.co/bPHBveoIy5

Grillezett garnélák vagy bármilyen más recept Grill és vizsgálják, hogy vonzza az embereket felé a főzés szakértelem http://t.co/OMCZI2tc11

Rántott sertésköröm: A teljes recept http://t.co/7M34hh3njd

Hagymaleves sajttal...:)) Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó... http://t.co/eOvKlyX9Be

Tökös-mákos-meggyes süti recept: A tök, a meggy és a mák ízharmóniája adja a lelkét annak a receptnek, amit e ... http://t.co/CEwEsEfexA

Rántott sertésköröm http://t.co/Xo6SakF0nU

Zöldségleves petrezselymes grízgombóccal recept | Receptneked.hu (olcso-receptek.hu) - A legjobb... http://t.co/YKBEzUvy2G

Zakuszka vöröslencsével Hozzávalók 3 db 7,2 dl-es üveghez: 1 kg padlizsán 1 kg kápia paprika 50 dkg paradics... http://t.co/DSfbqmcP8O

Tökös-mákos-meggyes süti recept: A tök, a meggy és a mák ízharmóniája adja a lelkét annak a receptnek, amit e ... http://t.co/yxQJTXRVVI

zaol.hu Tökös-mákos-meggyes süti recept: A tök, a meggy és a mák ízharmóniája adja a lelkét an... http://t.co/Y8M5NQ6FsA részletek itt:

Öreg barátomnak, a sütőtöknek most van a szezonja, szóval mi mással is búcsúzhatnék a szeptembertől, mint ezzel a... http://t.co/i5byOgytVS

Recept: Zakuszka vöröslencsével Hozzávalók 3 db 7,2 dl-es üveghez: 1 kg padlizsán 1 kg kápia paprika 50 dkg par... http://t.co/i2EiSkuoce

Titokban jöhet Kanadából a génmódosított étel? http://t.co/Pb5dUrFMJN

Hogy eldöntsük, egészséges-e a kuszkusz, azt kell megnéznünk, mitől lesz egészséges egy étel, és hogy milyen... http://t.co/0rAjXAp78T

Meg fogja találni néhány extra közönséges finom étel receptek itt, http://t.co/vOkYrFuKmC

A méz az egyik legtáplálóbb étel. Ez a méhek által létrehozott szirup nem csak cukrokat tartalmaz, hanem sok... http://t.co/jZHzVOGv7E

A következő mediterrán étel tálalható köretként és főételként egyaránt. http://t.co/T6dJtI7rcm

Aki nem emlékezne rá!!! :( http://t.co/DEScitvhvy http://t.co/7ONHRT0zAh

RT @fidusz: Titokban jöhet Kanadából a génmódosított étel? http://t.co/V8ZBTT8lxH #TTIP #CETA #StopTTIP #génpiszka

Titokban jöhet Kanadából a génmódosított étel? http://t.co/V8ZBTT8lxH #TTIP #CETA #StopTTIP #génpiszka

Az étel elkészítésének művészete. Vattacukor virág.:D http://t.co/u7WZo7X6Ek

RT @sartiinfo: A #gyrosz, a #görögsaláta mindenkinek ismerős, talán a muszakáról is hallottunk már. A 10 legjellemzőbb étel... http://t.co/…

Az itthon kapható 50 legegészségtelenebb étel http://t.co/NH8rnT8u1j

RT @sartiinfo: A #gyrosz, a #görögsaláta mindenkinek ismerős, talán a muszakáról is hallottunk már. A 10 legjellemzőbb étel... http://t.co/…

Mindannyian szenvedünk stressztől; manapság ezt nem könnyű elkerülni a hektikus, rohanó életstílusunknak... http://t.co/ySFtrQmmBe

# Leves a megtestesítője kényelmet, egy csodálatos lélek # # felmelegedés étel tele egészséges alapanyagokból # http://t.co/0bViVizilW

A #gyrosz, a #görögsaláta mindenkinek ismerős, talán a muszakáról is hallottunk már. A 10 legjellemzőbb étel... http://t.co/lsUDhGxegc

Going kemping? Kell egy kis kemping receptek? Készen áll, hogy néhány szabadtéri sütés-főzés? Étel főtt http://t.co/DbnGC7INJR

Étkezés, evolúció, öregedés http://t.co/lCVsP3EKkN

Kérj egy kalóriás étel tippet... https://t.co/tW4KoY17oG http://t.co/Uc34uYuOFE

10 gyulladáscsökkentő étel ami tényleg hat!... http://t.co/zuMYDq4qdg

Az itthon kapható 50 legegészségtelenebb étel http://t.co/J3aLOhVXzQ

Keresés
Címlap Húsételek Receptek sertéshúsból
Sertéshúsból készülő ételek receptjei
A magyaros konyha legkedveltebb, legjellegzetesebb ételei sertéshúsból készülnek. Sertéshúsból sokféle étel, sokféle módon készíthető, ügyeljünk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb részét használjuk a sertésnek. A sertés egyes részei elég sok zsírt tartalmaznak, ha ezeket nem távolítjuk el főzés előtt, az étel nehezen emészthető, telítő hatású lesz. Célszerű olyan főzésmódot választani, mely során a zsír kiolvad a húsból. Ha füstölt sertéshúsból készítünk ételt, főzés előtt a húst alaposan ki kell áztatni. Főzést hideg vízben kezdjük és ha a lé nagyon sós lesz, leöntjük és új vizet öntünk rá. A karaj, az oldalas, a dagadó, a szűzpecsenye, a tarja, a rózsa, a dió, a frikandó, a lapocka süthető egészben vagy szeletelve. Az egészben sültet mindig közép meleg sütőben sütjük, és a húst saját zsírjával gyakran locsolgatjuk. A pecsenyevillát soha ne szúrjuk bele, mert az értékes lé kifolyik belőle.A sertéshúst angolosan, félig átsütve sohasem készítjük. Ha a sertéshúst szeletelve sütjük a következő részeket használhatjuk: a sertésbordához karajt, a sertésérmékhez szűzpecsenyét, a sertésflekkenhez tarját, a sertés javához diót, a sertésszelethez felsálat. A sertéshúst párolhatjuk egészben, szeletelve és apróra vágva.

Abált csülök PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. február 28. kedd, 16:58


Hozzávalók: 1db nagyobb nyers hátsó csülök, 30g fokhagyma, 10g fűszerpaprika, 2db babérlevél, 5g egész bors, 80g vöröshagyma, 20g só, 50g lila hagyma

Bővebben...
 
Alföldi tüskéshús PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 30. péntek, 12:20

Hozzávalók: 4 db 15 dkg sertés szűzpecsenye, 4 szelet 3 dkg  füstölt szalonna, 10 dkg hagyma, 3 dkg piros paprika, 3 dkg só, 15 dkg fehér liszt, 1 tojás, 6 dkg sertészsír.

Bővebben...
 
Brassói apró pecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 14:20

Savanyút kell hozzá enni, mert nehéz étel.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:33
Bővebben...
 
Csikós-tokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 09. péntek, 12:58

 

Hozzávalók: 60-80 dkg sertéslapocka, 15-20 dkg vöröshagyma, 1 ek piros paprika, 1 dl paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, étolaj, 2 dl tejföl, 1 ek finomra vágott zöldpetrezselyem.

Bővebben...
 
Debreceni bélszín PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 12. hétfő, 16:04

Hozzávalók: személyenként 15 dkg bélszín, 30 dkg füstölt szalonna, hagyma, paprika, 3 dl paradicsom, 30 dkg gomba, fűszer.

Bővebben...
 
Erdélyi töltött káposzta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 05. péntek, 16:18

Hozzávalók: 50 dkg lapocka, 50 dkg kocsonyahús (nyers sertésfül, farok, fejhús), 50 dkg nyers füstölt oldalas, 50 dkg dagadó, 3 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 2 kg savanyú, aprókáposzta, 10 db savanyú káposztalevél, 10 dkg rizs, 1 kisfej vöröshagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 8 dl tejföl, ízlés szerint őrölt fekete bors, só.

Bővebben...
 
Erdélyi zsiványpecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 14. vasárnap, 22:28

Hozzávalók: 80 deka megpihent hízott vesepecsenye, 10 deka tűzdelni való füstölt szalonna, 2 deka szegedi piros paprika, 1 deka törött bors, 20 deka kukoricadara, 6 deka sertészsír.

Bővebben...
 
Firenzei szűzérmék PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 17. kedd, 17:33

Tálaláskor a nyársról lehúzzuk, majd kissé ferdén fölszeleteljük. A vele sült olajbogyóval és friss salátákkal kínáljuk,készíthetjük marhanyelv helyett, pármai sonkával is.

Bővebben...
 
Göngyölt hús aszalt szilvával, camembert sajttal, diómártással PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 18. szerda, 17:52

Szerintem akár karácsonyi menünek is megfelel,nagyon finom érdemes megcsinálni.


Bővebben...
 
Hentestokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 13:54

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:55
Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.