Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

Üdvözöljük
recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/sertes-etkek.html

Sertéshúsból készülő ételek receptjei

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Halászlé recept: Olvasónk Kovács Sándorné receptje. http://t.co/yUHJT4Cl0t

Halászlé recept: Olvasónk Kovács Sándorné receptje. http://t.co/iKpZM5sAjc

Halászlé recept: Olvasónk Kovács Sándorné receptje. http://t.co/qOTSbM6s0s

Halászlé recept: Olvasónk Kovács Sándorné receptje. http://t.co/vskQDQLNQB

Gyümölcsleves II. Recept - Mindmegette.hu - Receptek http://t.co/m9y2embJhB

Kókuszos fincsi resztelt: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/57c30n1P0g

Óóó, de gyönyörű? Ti milyen recept szerint készítenétek? http://t.co/kdm0XzsyvT

Mascarpone-teszt és recept. http://t.co/QbOBiNJ0ME

erdély ma - Pont ma recept: gyergyói cibereleves bárányhússal http://t.co/e9OMeN4wth

Keres egy barbecue Rancho Snack recept, hogy fog neked verni a legjobb szakácsok? http://t.co/wnY9TS2zNw

Mascarpone házilag | Receptváros - recept képpel http://t.co/bubKNWRRIA

Tökös- sörös lecsó: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/ibREZICdEr

Itt az alkalom, hogy kenyeret sütni, mint a mester! Séta az egyik kenyér recept app. http://t.co/LNapmV0Wwa

A mai recept ajánlat:http://t.co/rW61CatqF0 http://t.co/lCTnvrFCpv

Kedvenc spenótos rakottas: A teljes recept http://t.co/C5o1GYNvSR

Kókuszos öszibarack turmix: A teljes recept http://t.co/RXbEDKTZNQ

Cukorbeteg blog, cukorbetegeknek ajánlott étel: krumplifőzelék. Nooooormáááális?!

Going kemping? Kell egy kis kemping receptek? Készen áll, hogy néhány szabadtéri sütés-főzés? Étel főtt http://t.co/mTW3wQXk3g

Eko-öko rovatunk mai bejegyzése: tanítsuk meg a gyerekeinket, hogyan lesz az étel - növény fejlődésétől,... http://t.co/rdwfEvVK3x

Imádom #kedvenc #étel #forever *-* http://t.co/LeqmqaKZFN

Melyik a legfinomabb étel szerinted? — minden amibe van sajti^^ http://t.co/wjRtfVZWgp

# Leves a megtestesítője kényelmet, egy csodálatos lélek # # felmelegedés étel tele egészséges alapanyagokból # http://t.co/Vn6twpD5kp

Talán nem is vagyunk vele teljesen tisztában, de rengeteg fermentált étel vesz körül minket, csak a... http://t.co/L1XcYFo8xJ

A legtöbbünknél a rossz szájszag csupán egy elfogyasztott étel vagy ital utáni átmeneti jelenség, máskor, mint a... http://t.co/NODyU1AIoh

Melyek a legjobb természetes gyógymódok az influenzára? http://t.co/AfagDWicFw

Mi volt a legfinomabb étel, amit valaha ettél? — Csoki Mousse http://t.co/Wj2QTHjOM5

Rice vagy pedig azt mondják, hogy van valami mindenki számára ebben a vega étel gyűjtemény. http://t.co/MclMciAwdp

Az uborka ez egyik legszélesebb körben termesztett étel világszerte. Nézzük meg, minek köszönheti népszerűségét... http://t.co/CiofVLC6iU

Szeretné, hogy egy Apple Pie a étel ma? Vagy szeretné kipróbálni Pineapple sajtos rakott ma http://t.co/DpD4RC3YTK

Melyik az a fantasztikus étel az országodból, amit szerinted mindenkinek meg kellene kóstolni... — töltött káposzta http://t.co/RIiDYS7dt9

Mi volt a legrosszabb étel, amit valaha ettél? — menza kaja http://t.co/n7X9cDSGs9

@_tranquilitea kis idióták~ :3 "Az étel nem játék, egyél chipszes zacskót!"

@zsannuszi :s azegyetlen etel, amibol egy falatot is keptelen vagyok megenni.

Íme öt fantasztikus teljes kiőrlésű étel a barna rizsen és a teljes kiőrlésű kenyéren kívül, amelyet étrendjéhez... http://t.co/Q4NkpwyI3j

Piqniq: az étel közösségtertemtő ereje http://t.co/KATF8z0vck

Piqniq: az étel közösségtertemtő ereje: A legjobb ételmegosztó platformot igyekeznek létrehozni, és ezt százmi... http://t.co/eLZqkuUMFH

Keresés
Címlap Húsételek Receptek sertéshúsból
Sertéshúsból készülő ételek receptjei
A magyaros konyha legkedveltebb, legjellegzetesebb ételei sertéshúsból készülnek. Sertéshúsból sokféle étel, sokféle módon készíthető, ügyeljünk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb részét használjuk a sertésnek. A sertés egyes részei elég sok zsírt tartalmaznak, ha ezeket nem távolítjuk el főzés előtt, az étel nehezen emészthető, telítő hatású lesz. Célszerű olyan főzésmódot választani, mely során a zsír kiolvad a húsból. Ha füstölt sertéshúsból készítünk ételt, főzés előtt a húst alaposan ki kell áztatni. Főzést hideg vízben kezdjük és ha a lé nagyon sós lesz, leöntjük és új vizet öntünk rá. A karaj, az oldalas, a dagadó, a szűzpecsenye, a tarja, a rózsa, a dió, a frikandó, a lapocka süthető egészben vagy szeletelve. Az egészben sültet mindig közép meleg sütőben sütjük, és a húst saját zsírjával gyakran locsolgatjuk. A pecsenyevillát soha ne szúrjuk bele, mert az értékes lé kifolyik belőle.A sertéshúst angolosan, félig átsütve sohasem készítjük. Ha a sertéshúst szeletelve sütjük a következő részeket használhatjuk: a sertésbordához karajt, a sertésérmékhez szűzpecsenyét, a sertésflekkenhez tarját, a sertés javához diót, a sertésszelethez felsálat. A sertéshúst párolhatjuk egészben, szeletelve és apróra vágva.

Abált csülök PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. február 28. kedd, 16:58


Hozzávalók: 1db nagyobb nyers hátsó csülök, 30g fokhagyma, 10g fűszerpaprika, 2db babérlevél, 5g egész bors, 80g vöröshagyma, 20g só, 50g lila hagyma

Bővebben...
 
Alföldi tüskéshús PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 30. péntek, 12:20

Hozzávalók: 4 db 15 dkg sertés szűzpecsenye, 4 szelet 3 dkg  füstölt szalonna, 10 dkg hagyma, 3 dkg piros paprika, 3 dkg só, 15 dkg fehér liszt, 1 tojás, 6 dkg sertészsír.

Bővebben...
 
Brassói apró pecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 14:20

Savanyút kell hozzá enni, mert nehéz étel.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:33
Bővebben...
 
Csikós-tokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 09. péntek, 12:58

 

Hozzávalók: 60-80 dkg sertéslapocka, 15-20 dkg vöröshagyma, 1 ek piros paprika, 1 dl paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, étolaj, 2 dl tejföl, 1 ek finomra vágott zöldpetrezselyem.

Bővebben...
 
Debreceni bélszín PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 12. hétfő, 16:04

Hozzávalók: személyenként 15 dkg bélszín, 30 dkg füstölt szalonna, hagyma, paprika, 3 dl paradicsom, 30 dkg gomba, fűszer.

Bővebben...
 
Erdélyi töltött káposzta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 05. péntek, 16:18

Hozzávalók: 50 dkg lapocka, 50 dkg kocsonyahús (nyers sertésfül, farok, fejhús), 50 dkg nyers füstölt oldalas, 50 dkg dagadó, 3 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 2 kg savanyú, aprókáposzta, 10 db savanyú káposztalevél, 10 dkg rizs, 1 kisfej vöröshagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 8 dl tejföl, ízlés szerint őrölt fekete bors, só.

Bővebben...
 
Erdélyi zsiványpecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 14. vasárnap, 22:28

Hozzávalók: 80 deka megpihent hízott vesepecsenye, 10 deka tűzdelni való füstölt szalonna, 2 deka szegedi piros paprika, 1 deka törött bors, 20 deka kukoricadara, 6 deka sertészsír.

Bővebben...
 
Firenzei szűzérmék PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 17. kedd, 17:33

Tálaláskor a nyársról lehúzzuk, majd kissé ferdén fölszeleteljük. A vele sült olajbogyóval és friss salátákkal kínáljuk,készíthetjük marhanyelv helyett, pármai sonkával is.

Bővebben...
 
Göngyölt hús aszalt szilvával, camembert sajttal, diómártással PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 18. szerda, 17:52

Szerintem akár karácsonyi menünek is megfelel,nagyon finom érdemes megcsinálni.


Bővebben...
 
Hentestokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 13:54

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:55
Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.