Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

Üdvözöljük
recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/sertes-etkek.html

Sertéshúsból készülő ételek receptjei

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Túrófánk sütőben: A teljes recept http://t.co/igtXP33nu4

Túrófánk sütőben http://t.co/uMBZq8CVZT

Sajtos hal http://t.co/M4Oc9SWofk

Sajtos hal: A teljes recept http://t.co/pRHSVneEt2

Tetszik az új profil? Tabuk nélkül. Nem kell állandóan démonokat keresni, középkori recept alapján. Ha valaki ismeretlen dologgal találkozik

Mézes-csípős halfilé friss zöldségekkel, paradicsomsalátával http://t.co/CcVCLbErIj

Mézes-csípős halfilé friss zöldségekkel, paradicsomsalátával: A teljes recept http://t.co/tqYzxe4EJd

Kifordított rántott hús gombával: A teljes recept http://t.co/IPONwo5IeC

Lucky Driver: A teljes recept http://t.co/wYfEAIt2IW

Keres a # Barbecue Rancho # # Recept Snack, hogy fog neked verni a legjobb szakácsok? http://t.co/fBsXf47BB3

Tepsiben sült zöldséges-lecsós csirkeszárnyak: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/dbNpgHwohV

Mi is lehetne a nyár slágere, mint a fagylalt? Íme néhány recept a forró napokra.... http://t.co/JBrjKEIS5X

Kifordított rántott hús gombával http://t.co/hsynGZ85Rh

Töltött padlizsán 2: A teljes recept http://t.co/y0Wra069pt

Töltött padlizsán 2 http://t.co/q6PIIS6mqu

Ha egy aktív vasárnapot szeretne bárki íme a recept. én elfáradtam) Fogd magad és üljfel a bringára és meg se... http://t.co/gYssMZgZMs

Tojásos-padlizsános lecsó: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/UYsEEQT9DK

CSALÁDI KÖR Recept: Egy ötlet amin évekig ülsz. Egy régi barát akinek megígéred hogy lefotózod, de azt nem hogy... http://t.co/0u64ZL72ZO

Elképesztő sikert aratott ez a recept! Te próbáltad? Recept: http://t.co/gIn4pmTyZl http://t.co/Knm6LmwDg5

Bors Gasztro recept: Panna cotta gyömbéres, őszibarackos raguval: Valami finomat, valami édeset szeretnék! - a... http://t.co/3zdSIZxwnX

Going kemping? Kell egy kis kemping receptek? Készen áll, hogy néhány szabadtéri sütés-főzés? Étel főtt http://t.co/mTW3wQXk3g

@_Skyan xelok mna axchi vor etel hasel em tex che....... 🔪🔪

Nemzeti észak jemeni étel, "szalta" ... http://t.co/UyG6n4HBBC

Szeretné, hogy egészséges maradjon, és enni valami finom étel? Hány étel van a fejedben, http://t.co/lzUCxGn21s

"Chile en Nogada" egy mesés mexikói étel, aminek a szezonja most kezdődik:#InfografíaNotimex http://t.co/B7QSpFoSkF

Bizonyos tengeri halak, mint a szardínia és a lazac rengeteg egészséges zsírt tartalmaznak, mivel tele vannak... http://t.co/ORIk7ECnk6

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/BxnIbiCFKo

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/AA1G9HzSRM

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/tSP8vvNnAN

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/lQnKh6etCr

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/iwgnZ8dTgz

Motoros - mézeskalács torta Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/s1bbBXheY0

RT @_RockerLexy: eszek étel neve: fú baszd meg elkészítése: keverjünk bele kakaót a rizstejbe, kavarjuk össze, majd rakjunk bele gluténment…

RT @_RockerLexy: @_RockerLexy és ha még nem hánytuk el magunkat, akkor rakjunk még bele kakaót, hogy elnyomja az étel undorító ízét Jó étv…

@_RockerLexy és ha még nem hánytuk el magunkat, akkor rakjunk még bele kakaót, hogy elnyomja az étel undorító ízét Jó étvágyat!

eszek étel neve: fú baszd meg elkészítése: keverjünk bele kakaót a rizstejbe, kavarjuk össze, majd rakjunk bele gluténmentes epres bioműzlit

Aki folyamatosan fáradtnak, ingerültnek depressziósnak vagy általánosan rosszkedvűnek és nyugtalannak érzi magát,... http://t.co/nYGy9t1Pl4

Rebeka vár titeket a Palace shopban, ahol kedvezményes belépőjegyeket, 50%-os étel-ital kuponokat... http://t.co/WZXnRtxJZQ

istenem *w* főtt étel *w* :'D nagyon jó volt a múlt hét, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól az igazi kaja :D

Mi volt a legfinomabb étel, amit valaha ettél? — gyros http://t.co/sUXEeUjhuL

Keresés
Címlap Húsételek Receptek sertéshúsból
Sertéshúsból készülő ételek receptjei
A magyaros konyha legkedveltebb, legjellegzetesebb ételei sertéshúsból készülnek. Sertéshúsból sokféle étel, sokféle módon készíthető, ügyeljünk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb részét használjuk a sertésnek. A sertés egyes részei elég sok zsírt tartalmaznak, ha ezeket nem távolítjuk el főzés előtt, az étel nehezen emészthető, telítő hatású lesz. Célszerű olyan főzésmódot választani, mely során a zsír kiolvad a húsból. Ha füstölt sertéshúsból készítünk ételt, főzés előtt a húst alaposan ki kell áztatni. Főzést hideg vízben kezdjük és ha a lé nagyon sós lesz, leöntjük és új vizet öntünk rá. A karaj, az oldalas, a dagadó, a szűzpecsenye, a tarja, a rózsa, a dió, a frikandó, a lapocka süthető egészben vagy szeletelve. Az egészben sültet mindig közép meleg sütőben sütjük, és a húst saját zsírjával gyakran locsolgatjuk. A pecsenyevillát soha ne szúrjuk bele, mert az értékes lé kifolyik belőle.A sertéshúst angolosan, félig átsütve sohasem készítjük. Ha a sertéshúst szeletelve sütjük a következő részeket használhatjuk: a sertésbordához karajt, a sertésérmékhez szűzpecsenyét, a sertésflekkenhez tarját, a sertés javához diót, a sertésszelethez felsálat. A sertéshúst párolhatjuk egészben, szeletelve és apróra vágva.

Abált csülök PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. február 28. kedd, 16:58


Hozzávalók: 1db nagyobb nyers hátsó csülök, 30g fokhagyma, 10g fűszerpaprika, 2db babérlevél, 5g egész bors, 80g vöröshagyma, 20g só, 50g lila hagyma

Bővebben...
 
Alföldi tüskéshús PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 30. péntek, 12:20

Hozzávalók: 4 db 15 dkg sertés szűzpecsenye, 4 szelet 3 dkg  füstölt szalonna, 10 dkg hagyma, 3 dkg piros paprika, 3 dkg só, 15 dkg fehér liszt, 1 tojás, 6 dkg sertészsír.

Bővebben...
 
Brassói apró pecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 14:20

Savanyút kell hozzá enni, mert nehéz étel.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:33
Bővebben...
 
Csikós-tokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 09. péntek, 12:58

 

Hozzávalók: 60-80 dkg sertéslapocka, 15-20 dkg vöröshagyma, 1 ek piros paprika, 1 dl paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, étolaj, 2 dl tejföl, 1 ek finomra vágott zöldpetrezselyem.

Bővebben...
 
Debreceni bélszín PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 12. hétfő, 16:04

Hozzávalók: személyenként 15 dkg bélszín, 30 dkg füstölt szalonna, hagyma, paprika, 3 dl paradicsom, 30 dkg gomba, fűszer.

Bővebben...
 
Erdélyi töltött káposzta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 05. péntek, 16:18

Hozzávalók: 50 dkg lapocka, 50 dkg kocsonyahús (nyers sertésfül, farok, fejhús), 50 dkg nyers füstölt oldalas, 50 dkg dagadó, 3 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 2 kg savanyú, aprókáposzta, 10 db savanyú káposztalevél, 10 dkg rizs, 1 kisfej vöröshagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 8 dl tejföl, ízlés szerint őrölt fekete bors, só.

Bővebben...
 
Erdélyi zsiványpecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 14. vasárnap, 22:28

Hozzávalók: 80 deka megpihent hízott vesepecsenye, 10 deka tűzdelni való füstölt szalonna, 2 deka szegedi piros paprika, 1 deka törött bors, 20 deka kukoricadara, 6 deka sertészsír.

Bővebben...
 
Firenzei szűzérmék PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 17. kedd, 17:33

Tálaláskor a nyársról lehúzzuk, majd kissé ferdén fölszeleteljük. A vele sült olajbogyóval és friss salátákkal kínáljuk,készíthetjük marhanyelv helyett, pármai sonkával is.

Bővebben...
 
Göngyölt hús aszalt szilvával, camembert sajttal, diómártással PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 18. szerda, 17:52

Szerintem akár karácsonyi menünek is megfelel,nagyon finom érdemes megcsinálni.


Bővebben...
 
Hentestokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 13:54

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:55
Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.