Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/sertes-etkek.html

Sertéshúsból készülő ételek receptjei

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

A mai recept ajánlat:http://t.co/Rk5sWk58Sg http://t.co/Ja8ZyFjgF2

Recept: Vörösboros-narancsos kacsamell gesztenyés-datolyás rizzsel Hozzávalók: 4 darab kacsamellfilé só bors ro... http://t.co/4gYkUBxGFg

Recept: Magyaróvári sertésszelet párolt lilakáposztával Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 20 dkg sonka 30 dkg gomba 1... http://t.co/K0MRDj34qe

Vörösboros-narancsos kacsamell gesztenyés-datolyás rizzsel Hozzávalók: 4 darab kacsamellfilé só bors rozmar... http://t.co/J4ylicXCUq

Magyaróvári sertésszelet párolt lilakáposztával Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 20 dkg sonka 30 dkg gomba 1 fej... http://t.co/fPdtROhrZz

Paleo mézes krémes Hozzávalók kb. 16 szelethez: A mandulás tésztához: 3 tojás 5 dkg őrölt mandula 2 nagy ev... http://t.co/iQOemT6eoc

Pácolt sült zöldségek izgalmas mártogatósokkal: A teljes recept http://t.co/oXP6QQtKEw

Pácolt sült zöldségek izgalmas mártogatósokkal http://t.co/AKYQRog5UI

Recept: Paleo mézes krémes Hozzávalók kb. 16 szelethez: A mandulás tésztához: 3 tojás 5 dkg őrölt mandula 2 nag... http://t.co/0bEkLeKicz

Almás-hagymás pulykasült recept hozzávalók / 4 adag 75 dkg pulykamell (egyben) 4 nagy fej vöröshagyma 2 db... http://t.co/W5439Ik9RS

Így készül a tökéletes ebéd! :) Klikk ide: http://t.co/w4ZGxpK9Pu #recept #receptek #apróséf http://t.co/c7BmOoL2UR

Nutellás hópehely recept hozzávalók / 8 adag Tészta 50 dkg finomliszt 2.5 dl tej 7 dkg cukor 4 dkg élesztő 5... http://t.co/LWcBtERNXU

Egyébként ehhez kellenek a az előbb említett hozzávalók. Vikivel ma alkotunk ha találok cuccokat. http://t.co/Bbq28nXD0i

Hogyan készül a töpörtyű? - http://t.co/AwYMWz09LM

Recept: Drezdai stollen Hozzávalók: 50 dkg liszt 5 dkg friss élesztő 20 dkg olvasztott vaj 8-10 dkg cukor 1 cso... http://t.co/Rg8ZqDooml

Omlós töpörtyűs pogácsa kenyérsütőgéppel dagasztva: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/bLUPpByZoq

Drezdai stollen Hozzávalók: 50 dkg liszt 5 dkg friss élesztő 20 dkg olvasztott vaj 8-10 dkg cukor 1 csomag... http://t.co/7IG0vigzmv

Rakott zöldség, zsírmentesen nagyon diétásan: Kattints ide a recept olvasásához! http://t.co/DfTg9GXc3H

Napi Gasztro Recept Tipp :) http://t.co/W58quVDmIK

Globális szénhidrátcsökkentés! Az Egészség Hadművelet folytatódik! Mai ebéd és vacsoraajánlatom az Update... http://t.co/rsg6GWxpLh

Étel cserebere. Le az élelmiszer pazarlással! #ewrw http://t.co/QnQNE8B8uT

A 25 legjobb fogyókúrás étel / JOY.hu http://t.co/7tUK50rvwp

Nagyon jól sikerült a tegnapi #étel #cserebere: lekvártól a zabpehelyig sok minden talált új gazdára… http://t.co/sEJSm5gSj4

Mikulás-süti Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/BzaGgcmQAm

Mikulás-süti Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/T1TXug1LRT

Mikulás-süti Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/M5dbCkDSqX

Mikulás-süti Galéria - Étel, ital, receptek http://t.co/WSYFMnDYep

Talán nem is vagyunk vele teljesen tisztában, de rengeteg fermentált étel vesz körül minket, csak a... http://t.co/XdHwApeXpT

Aki folyamatosan fáradtnak, ingerültnek depressziósnak vagy általánosan rosszkedvűnek és nyugtalannak érzi magát,... http://t.co/SAVtclUZA5

A legtöbbünknél a rossz szájszag csupán egy elfogyasztott étel vagy ital utáni átmeneti jelenség, máskor, mint a... http://t.co/L9BntF0VEH

Melyek a legjobb természetes gyógymódok az influenzára? http://t.co/NM5LtkpcIh

Mi az az étel amit a legjobban utálsz? — Hát én a nagyon zsíros ételeket nem szeretem. http://t.co/kir6rb5mPi

Az uborka ez egyik legszélesebb körben termesztett étel világszerte. Nézzük meg, minek köszönheti népszerűségét... http://t.co/pg91HzeddR

A zöld étkezés 3 alapelve: Az étel életünk egyik legfontosabb erőforrása, nem mindegy, hogyan bánunk vele. http://t.co/snuHTxTk72

Fogyókúrás köretek listája: 7 rostban gazdag étel hús mellé http://t.co/KlaCWi9im8

Nincs nálam:kártya,pénz,étel!De van nálam konyv ruzs fertőtlenítő ..stb stb mindjart halal.

itt delen etel kulonlegesseg a fermentalt (ertsd budos felrohadt) raja...

Íme öt fantasztikus teljes kiőrlésű étel a barna rizsen és a teljes kiőrlésű kenyéren kívül, amelyet étrendjéhez... http://t.co/4gghlvq3Cv

Keresés
Címlap Húsételek Receptek sertéshúsból
Sertéshúsból készülő ételek receptjei
A magyaros konyha legkedveltebb, legjellegzetesebb ételei sertéshúsból készülnek. Sertéshúsból sokféle étel, sokféle módon készíthető, ügyeljünk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb részét használjuk a sertésnek. A sertés egyes részei elég sok zsírt tartalmaznak, ha ezeket nem távolítjuk el főzés előtt, az étel nehezen emészthető, telítő hatású lesz. Célszerű olyan főzésmódot választani, mely során a zsír kiolvad a húsból. Ha füstölt sertéshúsból készítünk ételt, főzés előtt a húst alaposan ki kell áztatni. Főzést hideg vízben kezdjük és ha a lé nagyon sós lesz, leöntjük és új vizet öntünk rá. A karaj, az oldalas, a dagadó, a szűzpecsenye, a tarja, a rózsa, a dió, a frikandó, a lapocka süthető egészben vagy szeletelve. Az egészben sültet mindig közép meleg sütőben sütjük, és a húst saját zsírjával gyakran locsolgatjuk. A pecsenyevillát soha ne szúrjuk bele, mert az értékes lé kifolyik belőle.A sertéshúst angolosan, félig átsütve sohasem készítjük. Ha a sertéshúst szeletelve sütjük a következő részeket használhatjuk: a sertésbordához karajt, a sertésérmékhez szűzpecsenyét, a sertésflekkenhez tarját, a sertés javához diót, a sertésszelethez felsálat. A sertéshúst párolhatjuk egészben, szeletelve és apróra vágva.

Abált csülök PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. február 28. kedd, 16:58


Hozzávalók: 1db nagyobb nyers hátsó csülök, 30g fokhagyma, 10g fűszerpaprika, 2db babérlevél, 5g egész bors, 80g vöröshagyma, 20g só, 50g lila hagyma

Bővebben...
 
Alföldi tüskéshús PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 30. péntek, 12:20

Hozzávalók: 4 db 15 dkg sertés szűzpecsenye, 4 szelet 3 dkg  füstölt szalonna, 10 dkg hagyma, 3 dkg piros paprika, 3 dkg só, 15 dkg fehér liszt, 1 tojás, 6 dkg sertészsír.

Bővebben...
 
Brassói apró pecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 14:20

Savanyút kell hozzá enni, mert nehéz étel.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:33
Bővebben...
 
Csikós-tokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 09. péntek, 12:58

 

Hozzávalók: 60-80 dkg sertéslapocka, 15-20 dkg vöröshagyma, 1 ek piros paprika, 1 dl paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, étolaj, 2 dl tejföl, 1 ek finomra vágott zöldpetrezselyem.

Bővebben...
 
Debreceni bélszín PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. november 12. hétfő, 16:04

Hozzávalók: személyenként 15 dkg bélszín, 30 dkg füstölt szalonna, hagyma, paprika, 3 dl paradicsom, 30 dkg gomba, fűszer.

Bővebben...
 
Erdélyi töltött káposzta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 05. péntek, 16:18

Hozzávalók: 50 dkg lapocka, 50 dkg kocsonyahús (nyers sertésfül, farok, fejhús), 50 dkg nyers füstölt oldalas, 50 dkg dagadó, 3 dkg liszt, 2 evőkanál olaj, 2 kg savanyú, aprókáposzta, 10 db savanyú káposztalevél, 10 dkg rizs, 1 kisfej vöröshagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 8 dl tejföl, ízlés szerint őrölt fekete bors, só.

Bővebben...
 
Erdélyi zsiványpecsenye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. október 14. vasárnap, 22:28

Hozzávalók: 80 deka megpihent hízott vesepecsenye, 10 deka tűzdelni való füstölt szalonna, 2 deka szegedi piros paprika, 1 deka törött bors, 20 deka kukoricadara, 6 deka sertészsír.

Bővebben...
 
Firenzei szűzérmék PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 17. kedd, 17:33

Tálaláskor a nyársról lehúzzuk, majd kissé ferdén fölszeleteljük. A vele sült olajbogyóval és friss salátákkal kínáljuk,készíthetjük marhanyelv helyett, pármai sonkával is.

Bővebben...
 
Göngyölt hús aszalt szilvával, camembert sajttal, diómártással PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. február 18. szerda, 17:52

Szerintem akár karácsonyi menünek is megfelel,nagyon finom érdemes megcsinálni.


Bővebben...
 
Hentestokány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. április 12. vasárnap, 13:54

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2009. április 12. vasárnap, 14:55
Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.