Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

recept

Info

JORECEPT.HU
/husetelek/szarnyas-etkek/1557-csirke-tejszin-szuffleval.html

Csirke tejszín-szuffléval

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Keresés
Címlap Húsételek Receptek szárnyashúsból Csirke tejszín-szuffléval
Csirke tejszín-szuffléval PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2012. december 12. szerda, 18:14

 

Hozzávalók: 2 darab fiatal csirke, 20 dkg  zöldség, 20 dkg zöldborsó, 10 dkg champignon-gomba, kevés só, 3 dkg  vaj, 2 dkg liszt, 3 dl tejszín, ½ dl citrom leve, 5 tojás sárgája, 6 dkg liszt, 5 tojás fehérjéből vert kemény hab

Elkészítés: A csirkét zöldséggel puhára fõzünk, szétdarabolva tûzálló tálban zöldborsóval és párolt gombával összeállítjuk. Kis vajas rántást készítünk, a csirke levével feleresztjük, kis tejszínt, ½ citrom levét adjuk hozzá és a csirkére öntjük. Mártás-sûrûségûnek kell lennie. Ekkor a sárgáját 2 deci tejszínnel jól összehabarjuk, megsózzuk, hozzáadunk 4 lapos evõkanál lisztet és a tojás habját, behúzzuk vele a csirkét és a sütõben világossárgára sütjük.

 

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.