Belépés
Ki olvas minket
Oldalainkat 11 vendég böngésziFiatal csirke vagy gyöngycsirke Rothschild-módra |
Írta: Bencze Tímea |
2012. december 12. szerda, 18:41 |
Hozzávalók: 2 darab fiatal rántani való csirke vagy 8-10 hetes gyöngycsirke, 20 dkg spagetti vagy finommetélt, 10 dkg gomba, 5 dkg vaj, 2 dkg liszt, 1 és fél dl tej, 20 dkg liba- vagy kacsamáj, 4 dl bor, 8 dkg zsír, 3 egész tojás, 2 dl tejfel, só, örölt bors, petrezselyem zöldje, 10 dkg vegyes zöldség, 5 dkg vöröshagyma és 1 darab kelkáposzta. Elkészítés: A csirkéket a szokásos módon megtisztítjuk és sütésre, töltésre elkészítjük. Aztán megtöltjük a következõkkel: a spagettit megfõzzük és étolajjal vagy vajjal elkeverjük. A gombát lepirítjuk s benne az apró kockákra vágott liba- vagy kacsamájat szintén megpirítjuk. 2 deka vajból és két deka lisztbõl sûrû tejmártást készítünk, tejjel feleresztjük és egy kis sóval oly sûrûre fõzzük be, hogy az edény oldaláról a mártás leváljon. Hozzátesszük a tojásokat, spagettit, tejfelt, sót, petrezselyem zöldjét és az örölt borsot, jól összekeverjük és a csirkék hasüregét ezzel a töltelékkel megtöltjük. A nyílásokat bevarrjuk. |
Népszerű
Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.