Belépés
Ki olvas minket
Oldalainkat 14 vendég böngésziÁfonyás őzmedalion |
Írta: Bencze Tímea |
2009. november 16. hétfő, 19:24 |
Hozzávalók: 80 dkg őzhús 2 dl tejszín 10 dkg áfonyadzsem 4 fürt ribizli 4 szelet kenyér fél dl portói bor 4 dkg vaj 4 szem borókabogyó őrölt bors só Futtassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hűlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és főzzük sűrűre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és díszítsük ribizlivel. |
Népszerű
Friss receptek
Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.