Bejelentkezés
JORECEPT.HU

Jó RECEPTEK

recept

Info

JORECEPT.HU
//husetelek/vad-etkek/657-afonyas-ozmedalion.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=

Áfonyás őzmedalion

JóRecept.hu - Online receptgyűjtemény. A háziasszonyok Online receptgyűjteménye. Receptek A-tól Z-ig. Koktélok, receptek, hús és vegetáriánus ételek. Finom receptek, könnyű receptek képekkel, online recept katalógusok.

Legújabb twittek

Keresés
Címlap Húsételek Receptek vadhúsból Áfonyás őzmedalion
Áfonyás őzmedalion PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bencze Tímea   
2009. november 16. hétfő, 19:24

Hozzávalók:

80 dkg őzhús
2 dl tejszín
10 dkg áfonyadzsem
4 fürt ribizli
4 szelet kenyér
fél dl portói bor
4 dkg vaj
4 szem borókabogyó
őrölt bors



Futtassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hűlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és főzzük sűrűre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és díszítsük ribizlivel.
 

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.