2013. május 21. kedd, 12:36
Bencze Tímea

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 3 db újhagyma, 3
gerezd fokhagyma, 1 dl borecet, 1 dl víz, 1 dl ketchup, 1 dl
citromlé, 10
dkg barnacukor, 1 dl chiliszósz, 1 evőkanál őrölt mustármag, 2
evőkanál Worcester-szósz, 1 mokkás kanál cayenne-bors és őrölt
fekete bors, 1
mokkáskanál kakukkfű, bazsalikom és szurokfű, ízlés szerint
só.
Bővebben...
|
2013. február 11. hétfő, 10:41
Bencze Tímea

Hozzávalók: 65 dkg húsos paradicsom, 1 fej hagyma, 1 csokor tárkony, 4 evőkanál olívaolaj, 1 cl tárkonyecet, 2 cl száraz vermut, só, őrölt fehérbors, 1 csipet cukor.
Módosítás dátuma: 2013. február 11. hétfő, 11:08
Bővebben...
2013. február 11. hétfő, 10:38
Bencze Tímea
Hozzávalók: 1,5 dl tejföl, 5 evőkanál sárgabarack lekvár, 1 citrom leve és reszelt héja, 2 teáskanál gyömbérgyökér, 1 vanília rúd kikapart velője, 3 cl fehér portói bor, só, őrölt fehérbors, 1 teáskanál szőlőcukor, 2 evőkanál tejszín habbá verve.
Bővebben...
|
2013. február 11. hétfő, 10:34
Bencze Tímea
Hozzávalók: 3 db salottahagyma, 2 evőkanál vaj, 2 dl húsleves, 4 velős csont, 2 dl vörösbor, 3 evőkanál nagyon tömény borjú-alaplé, 3 dkg vaj, só, őrölt fekete bors, 1 evőkanál vágott petrezselyem.
Bővebben...
2013. február 11. hétfő, 10:29
Bencze Tímea

Hozzávalók: 2,5 dl szárnyas- vagy hal-alaplé, 1 finomra vágott hagyma, 12 szétnyomott borsszem, 2,5 dl pezsgő, 2 dl tejszín, 5 dkg hideg vaj.
Bővebben...
|
|
|
|
Oldal 1 / 8 |