2010. január 14. csütörtök, 16:30
Bencze Tímea
Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta, 1 kis doboz ananászbefőtt, 2 db savanyú alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg főtt füstölt tarja vagy sonka (esetleg párizsi), 2 dl majonéz, 0,5 dl ananászlé, 0,5 dl savanyú káposzta-lé, 1 gerezd fokhagyma, 1 dl sűrű tejföl, ízlés szerint só és őrölt fehér bors, cukor
Bővebben...
|
2010. január 14. csütörtök, 16:28
Bencze Tímea
Hozzávalók:
50 dkg édes fejes káposzta, 2 fej vöröshagyma, 2 dl sűrű majonéz, 1 dl tejföl, 1 db savanykás, aromás alma, ízlés szerint cukor és só, fél citrom leve.
Bővebben...
2010. január 14. csütörtök, 16:26
Bencze Tímea
Hozzávalók:
1 kg fehér káposzta, 1 kis fej vöröshagyma, 2 zellerszár, 1 alma,
a mártáshoz 1 adag francia majonéz, 2 dl tejföl (vagy joghurt), 1 doboz ecetes torma, (1 zöldpaprika, esetleg párizsi)
Bővebben...
|
2009. szeptember 03. csütörtök, 20:46
Bencze Tímea
Hozzávalók: 1 nagy kígyóuborka, 2 közepes nagyságú ecetes uborka, 2 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 30 dkg reszelt rokfort sajt, 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 3 evőkanál marinált paradicsompaprika, 1 fiola kapribogyó, ízlés szerint só és törött fekete bors, kevés cukor
Bővebben...
2009. szeptember 03. csütörtök, 20:43
Bencze Tímea
Hozzávalók: 40 dkg friss disznósajt, 2 ecetes uborka, 1 nagyobb fekete retek, 1 nagy csokor snidling (vagy egy teáskanál reszelt vöröshagyma), másfél dl majonéz, ugyanennyi kefir, 2 gerezd fokhagyma, só, törött fekete bors
Módosítás dátuma: 2009. szeptember 03. csütörtök, 21:12
Bővebben...
|
|
|
|
Oldal 3 / 7 |