2009. szeptember 03. csütörtök, 20:34
Bencze Tímea
Hozzávalók: 2 kicsi (vagy 1 nagy) éretlen sárgadinnye, 25-30 dkg sovány füstölt főtt sonka vagy tarja, 2 dl majonéz, 2 dl tejföl, 1 evőkanál reszelt vöröshagyma, 2 evőkanál száraz fehérbor, só és törölt fehér bors ízlés szerint, 1 teáskanál mustár
Bővebben...
|
2009. szeptember 03. csütörtök, 20:21
Bencze Tímea
Hozzávalók: 1 zacskó gyorsrizs, 25 dkg főtt füstölt sonka, 1 dl tejszín, 2 dl majonéz, 1 dl tejföl, 2 ecetes uborka, só és törött fekete bors, ízlés szerint, kevés mustár, 1-2 evőkanál fűszerezett paradicsomlé, 1 nagy csokor snidling, és petrezselyemzöld.
Bővebben...
2009. szeptember 03. csütörtök, 20:02
Bencze Tímea
Hozzávalók: 1 zacskó gyorsrizs, 1 pohár félszáraz fehérbor, 4 evőkanál levétől lecsöpögtetett marinált paradicsompaprika, 2 evőkanál kimagozott olívabogyó, 2 dl tejföl, fél tubus szardellapaszta, 1 dl majonéz, törött fehér bors, 2 gerezd fokhagyma
Bővebben...
|
2009. szeptember 03. csütörtök, 20:00
Bencze Tímea
Hozzávalók: 25 dkg főtt füstölt sonka vagy egyéb főtt füstölt hús csont nélkül, 2 nagy narancs, 1 narancs nagyságú zellergumó, 1 dl majonéz, 1 dl tejszín, 1 teáskanál tárkonylevél, só, 2 ecetes uborka, törött bors, ízlés szerint, 1 teáskanál mustár
Bővebben...
2009. szeptember 03. csütörtök, 19:40
Bencze Tímea
Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 10 dkg sós mogyoró (vagy mogyoró és 1 teáskanál só), 10 dkg angolszalonna, 2-3 evőkanál borecet, 1 dl majonéz, 2 dl tejföl, 1 dl kefir, só
Bővebben...
|
|
|
|
Oldal 4 / 7 |