2010. január 14. csütörtök, 16:41
Bencze Tímea
Hozzávalók:
50 dkg héjában főtt burgonya,
25 dkg savanyú káposzta,
2 db savanyú alma,
2 nagy fej vöröshagyma,
1 dl savanyú káposzta-lé,
1 mokkáskanál törött bors,
25 dkg birsalmabefőtt (vagy kompót),
késhegynyi tört szegfűszeg,
2 evőkanál birsalmabefőtt-lé,
1 teáskanál méz,
2 dl tejföl,
ízlés szerint só.
Bővebben...
2010. január 14. csütörtök, 16:32
Bencze Tímea
Hozzávalók:
50 dkg fehér káposzta,
1 nagy csomó sárgarépa,
1 adag francia majonéz,
2 dl tejföl (vagy kefir),
só,
salátafűszer,
1 citrom leve (vagy borecet)
Bővebben...