Hozzávalók: 4 db tojás, 2 dl tej, 4 dl tejszín, 20 dkg liszt, csipet só, 8 dkg kristálycukor, 10 dkg margarin a sütéshez, 20 dkg narancslekvár, 25 dkg gesztenyemassza
Elkészítés: Keverje simára a tojás sárgákat a tejjel és a tejszínnel. Adja hozzá a lisztet, így sűrű palacsintatésztát kap, ízesítse csipetnyi sóval. A tojásfehérjéket verje kemény habbá a kristálycukorral. Óvatosan keverje a palacsintatésztához - könnyű masszát kap-.Olvasszon meg kevés margarint egy palacsintasütőben, majd egy merőkanálnyi tésztát süssön félkeményre (célszerű sütőben). Kb. 6 db lapot kell kapnia belőle. Ha az első megsült, kenje meg vékonyan narancs lekvárral, reszelje rá a gesztenyemasszát. Így rétegezze a többi lapot is. A végeredmény egy torta formájú, roppant finom palacsinta.