Belépés
Ki olvas minket
Oldalainkat 11 vendég böngésziCsirke tejszín-szuffléval |
Írta: Bencze Tímea |
2012. december 12. szerda, 18:14 |
Hozzávalók: 2 darab fiatal csirke, 20 dkg zöldség, 20 dkg zöldborsó, 10 dkg champignon-gomba, kevés só, 3 dkg vaj, 2 dkg liszt, 3 dl tejszín, ½ dl citrom leve, 5 tojás sárgája, 6 dkg liszt, 5 tojás fehérjéből vert kemény hab Elkészítés: A csirkét zöldséggel puhára fõzünk, szétdarabolva tûzálló tálban zöldborsóval és párolt gombával összeállítjuk. Kis vajas rántást készítünk, a csirke levével feleresztjük, kis tejszínt, ½ citrom levét adjuk hozzá és a csirkére öntjük. Mártás-sûrûségûnek kell lennie. Ekkor a sárgáját 2 deci tejszínnel jól összehabarjuk, megsózzuk, hozzáadunk 4 lapos evõkanál lisztet és a tojás habját, behúzzuk vele a csirkét és a sütõben világossárgára sütjük. |
Népszerű
Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, website hosting. Valid XHTML and CSS.